Forfatter: Lasse Festersen Pedersen

Dej-lige burgerboller (10stk)

Dej-lige burgerboller (10stk)

650g mel 350ml mælk 2æg 125g smør 25g gær/7g tørgær 1,5spsk sukker 1,5tsk salt Varm mælk op til 35-40° og rør gær og sukker ud i mælken. Så tilføjes halvdelen af melen sammen med æg, salt og smør(stuetemperatur), dette røres helt glat. Det er en Læs mere

Juleboller

Juleboller

Kanelstænger (Bedstemors)

Kanelstænger (Bedstemors)

Guldkorns-småkager

Guldkorns-småkager

Citron-småkager

Citron-småkager

Brunkager (jul)

Brunkager (jul)

Ananas Bradepandekage

Ananas Bradepandekage

Pærekage med rørt dej

Pærekage med rørt dej

Grovboller med kerner

Grovboller med kerner

Kokos-Chokoladetoppe

Kokos-Chokoladetoppe

Kakaosmåkager

Kakaosmåkager

Den gode Chokoladekage (kogekage)

Den gode Chokoladekage (kogekage)

Note fra Max: Der er 3 dele i den oprindelige indskrivning, men jeg kan ikke lige se hvorfor del 1 og 2 er der.

Scones

Scones

Engelsk Krydderkage

Engelsk Krydderkage

Franske Flûtes/Pizza dej

Franske Flûtes/Pizza dej

Chokoladeruder

Chokoladeruder

Makron Muffins

Makron Muffins

Chokolade – Kokos – Tosca

Chokolade – Kokos – Tosca

Banan-krydderkage

Banan-krydderkage