Chokolade – Kokos – Tosca

Chokolade – Kokos – Tosca

Chokolade – Kokos – Tosca

Ret Kage
Kok Lasse

Ingredienser

  • 4 Æg
  • 360 g Sukker
  • 180 g Mel
  • 1 knivspids Salt
  • 1 tsk Vanilie
  • 5 spsk Kakao
  • 150 g Blødtsmør, becel kan også bruges
  • 150 g Kokosmel

    175 g Sukker

    1 dl Sirup

    1 ½ dl fløde/mælk

    evt 50 g smør

Tosca låg

  • 150 g Kokosmel
  • 175 g Sukker
  • 1 dl Sirup
  • dl Fløde, eller mælk
  • evt. 50 g Smør

Sådan gør du

  • Æg og sukker piskes hvidt og skummende.
  • De øvrige ingredienser tilsættes og kommes i en smurt bradepande(eller bagepapir) og bages i 20 min ved 200 grader.
  • Ingredienser til toscalåget røres sammen og koges op.
  • Dette hældes over kagen når den har bagt i 20 min.
  • Bages derefter i 10-15 minutter.

Sidst opdateret for 2 år siden af Max Festersen Hansen.