Boller i karry
Boller i karry
Klassisk boller i karry. Retten passer til ca. 3 voksne, eller en Zelda. Hendes maver rumler typisk efter denne ret en gang i ugen. Serveres med ris til og kan med fordel pyntes med kokus og rusiner.
Antal/portioner 3 Personer
Udstyr
- evt. mini hakker
Ingredienser
kødboller
- 500 gram hakket svinekød
- 1 æg
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk rasp
- 2 spsk vand
- 1 drys salt, peber & karry
Sovsen
- ½ løg
- 1 spsk olie
- 1 tsk karry
- 2 dl vand
- 1 dl mælk eller fløde
- ¼ æble
Sådan gør du
Kødboller
- hak et helt løg sammen med et fed hvidløg i en mini hakker.
- Put halvdelen af det i en skål, sæt resten til side.
- Rør nu hakkekød og resten af ingredienserne til kødboller sammen med løg i skålen.
Sovsen
- Put den anden halvdel af løget i en gryde eller højsidet pande og brun dem let.
- brænd karry af og hæld vand i gryden.
- Form kødbollerne og put dem i gryden.
- Kog i 15 min.
- Riv æblet ned i gryden, smag til med salt og peber, evt jævn sovsen.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
1 kommentarer til “Boller i karry”
You must be logged in to post a comment.
Opskriften virker nu. Den er god.