Sprøde vafler

Sprøde vafler
Udskriv Pin
5 fra 1 bedømmelse

Sprøde vafler

Vaflerne bliver lavet af en tyk dej som ikke flyder ud over kanten på dit vaffeljern. De smager perfekt med vanilje is og frugt til.
Ret brunch, Dessert
Køkken Dansk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal/portioner 10 stk
Kok Janni Kaab Festersen

Udstyr

  • vaffeljern

Ingredienser

  • 125 g blødt smør
  • 50 g sukker
  • 2 tsk vanilje sukker
  • 1 knsp salt
  • 3 æg
  • 200 g mel
  • tsk bagepulver
  • 2-3 spsk mælk

Sådan gør du

  • rør smør, sukker og vanilje sukker til en masse.
  • tilsæt æg et af gangen.
  • rør mel, bagepulver, salt og mælk i.
  • brug ca 1½ skefuld dej pr. vaffel.

Sidst opdateret for 2 år siden af Max Festersen Hansen.


1 kommentar til “Sprøde vafler”