Pærekage med rørt dej

Pærekage med rørt dej

Pærekage med rørt dej

Ret Kage
Kok Lasse

Ingredienser

  • 250 g Smør, evt. olie-margarine
  • 250 g Sukker
  • 5 Æg
  • 1-2 tsk Mandelessens
  • 300 g Mel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 460 g Pærer, fra dåse
  • 50 g Mandler, hakkede og smuttede

Sådan gør du

  • Smør og sukker godt.
  • Æg tilsættes et ad gangen.
  • Tilsæt mandelessensen.
  • Bland mel og bagepulver og vend det i dejen med let hånd.
  • Bred dejen ud i 2 forme ca. 35 x 22 cm.
  • Skær pærer i både og fordel i dejen.
  • Drys med mandlerne.
  • Bages ved 200° til de er lysebrune – stik i kagen for at se om den er gennembagt.
  • Sigt evt. lidt flormelis over.

Sidst opdateret for 3 år siden af Lasse Festersen Pedersen.