Pærekage med rørt dej
Pærekage med rørt dej
Ingredienser
- 250 g Smør, evt. olie-margarine
- 250 g Sukker
- 5 Æg
- 1-2 tsk Mandelessens
- 300 g Mel
- 2 tsk Bagepulver
- 460 g Pærer, fra dåse
- 50 g Mandler, hakkede og smuttede
Sådan gør du
- Smør og sukker godt.
- Æg tilsættes et ad gangen.
- Tilsæt mandelessensen.
- Bland mel og bagepulver og vend det i dejen med let hånd.
- Bred dejen ud i 2 forme ca. 35 x 22 cm.
- Skær pærer i både og fordel i dejen.
- Drys med mandlerne.
- Bages ved 200° til de er lysebrune – stik i kagen for at se om den er gennembagt.
- Sigt evt. lidt flormelis over.
Sidst opdateret for 3 år siden af Lasse Festersen Pedersen.
You must be logged in to post a comment.