Chokolade – Kokos – Tosca
Chokolade – Kokos – Tosca
Ingredienser
- 4 Æg
- 360 g Sukker
- 180 g Mel
- 1 knivspids Salt
- 1 tsk Vanilie
- 5 spsk Kakao
- 150 g Blødtsmør, becel kan også bruges
150 g Kokosmel
175 g Sukker
1 dl Sirup
1 ½ dl fløde/mælk
evt 50 g smør
Tosca låg
- 150 g Kokosmel
- 175 g Sukker
- 1 dl Sirup
- 1½ dl Fløde, eller mælk
- evt. 50 g Smør
Sådan gør du
- Æg og sukker piskes hvidt og skummende.
- De øvrige ingredienser tilsættes og kommes i en smurt bradepande(eller bagepapir) og bages i 20 min ved 200 grader.
- Ingredienser til toscalåget røres sammen og koges op.
- Dette hældes over kagen når den har bagt i 20 min.
- Bages derefter i 10-15 minutter.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.