Banankage med kokos, nødder og chokolade
Banankage med kokos, nødder og chokolade
Udstyr
- Bradepande eller randform.
Ingredienser
- 2 store Modne bananer
- 200 g Sukker
- 1 Æg
- 50 g Smør, flydende becel dur også
- 1 tsk Vaniliesukker
- 1 tsk Bagepulver
- ½ tsk Natron
- 4 spsk Fløde, eller mælk
- 200 g Mel
- Tilsæt efter behag 50 g kokos, 100 g nødder, 50 g chokolade
Sådan gør du
- Bananer moses.
- Tilsæt æg, fløde/mælk og til sidst mel tilsat natron, bagepulver, kokos, chokolade + nødder.
- Fyldes i en smurt bradepande eller randform.
- Bages ved 175 grader i 50-60 min.
Noter
Kan overtrækkes med chokolade.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.