Banan-krydderkage

Banan-krydderkage

Banan-krydderkage

Ret Kage
Kok Lasse

Ingredienser

  • 75 g Margarine
  • 150 g Sukker
  • 1 Æg
  • 125 g Mel
  • 1 tsk Bagepulver
  • ½ tsk Natron
  • 1 tsk Kanel
  • 1 tsk Vanillesukker
  • ¼ tsk Nelliker, stødt
  • ¼ tsk Muskat, kan udelades
  • 2 Mosede bananer

Sådan gør du

  • Margarine og sukker røres godt.
  • Æg tilsættes.
  • Herefter banan samt alle de tørre ingredienser.
  • Mængden passer til en brødform.
  • Bages ved 240° i ca. 30 min.

Noter

TIP: Brug en pose brunkagekrydderi i stedet for krydderierne.

Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.