Antipasti på grill

Antipasti på grill
Udskriv Pin
4 fra 1 bedømmelse

Antipasti på grill

Grillede Aubergine og Squash i olie med salt og peber.
Ret Grill, Tilbehør
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal/portioner 2 Personer
Kok Max Festersen Hansen

Udstyr

  • Grill

Ingredienser

  • 1 Squash
  • 1 Aubergine
  • 2 dl Olie, Valgfri (jeg foretrækker solsikkeolie)
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber

Sådan gør du

  • Skær aubergine og squash i ~1 cm tykke stykker. Tyndere stykke giver sprødere stykke, men risikerer nemt at gå i stykker når de vendes.
  • Bland olie med salt og peber.
  • Vælt aubergine og squash stykkerne i olieblandingen.
  • Lad dem trække i 5 minutter. Vælt det gerne af og til.
  • Opvarm grill til mindst 150 grader.
  • Læg stykkerne enkeltvis på grillen.
  • Når et stykke får farve fra rillerne, så skal stykket vendes. Har den på begge sider er den færdig.
  • Nyd dem som forret eller tilbehør.

Noter

Vær særligt opmærksom på at olien kan få flamer op af grillen. Læg derfor stykkerne hvor der er varmt, men få flamer. Flyt gerne stykkerne lidt rundt.

Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.


1 kommentar til “Antipasti på grill”