Antipasti på grill
Antipasti på grill
Grillede Aubergine og Squash i olie med salt og peber.
Antal/portioner 2 Personer
Udstyr
- Grill
Ingredienser
- 1 Squash
- 1 Aubergine
- 2 dl Olie, Valgfri (jeg foretrækker solsikkeolie)
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Peber
Sådan gør du
- Skær aubergine og squash i ~1 cm tykke stykker. Tyndere stykke giver sprødere stykke, men risikerer nemt at gå i stykker når de vendes.
- Bland olie med salt og peber.
- Vælt aubergine og squash stykkerne i olieblandingen.
- Lad dem trække i 5 minutter. Vælt det gerne af og til.
- Opvarm grill til mindst 150 grader.
- Læg stykkerne enkeltvis på grillen.
- Når et stykke får farve fra rillerne, så skal stykket vendes. Har den på begge sider er den færdig.
- Nyd dem som forret eller tilbehør.
Noter
Vær særligt opmærksom på at olien kan få flamer op af grillen. Læg derfor stykkerne hvor der er varmt, men få flamer. Flyt gerne stykkerne lidt rundt.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
1 kommentarer til “Antipasti på grill”
You must be logged in to post a comment.
Jeg har lært det af Lasse.