Den gode Chokoladekage (kogekage)
Den gode Chokoladekage (kogekage)
Ingredienser
Del 1
- 400 g Margarine, evt.flyd.olie-margarine
- 4½ dl Vand
- 8 spsk Kakao
- 875 g Sukker
Del 2
- 500 g Mel
- 1 tsk Salt
- 2 tsk Natron
- 4 Æg
- 2½ dl Chreme fraiche
Glasur
- 100 g Margarine
- 6 spsk Mælk
- 400 g Flormelis
- 2 tsk Vaniljesukker
Sådan gør du
- Margarine smeltes og vand, kakao og sukker tilsættes og koges sammen.
- Afkøles lidt og heri sigtes: Mel, salt, natron.
- Rør herefter æg og creme fraiche sammen og pisk det let ned i ovenstående blanding.Portionen passer til en ovn-bradepande.
- Bages ca. 30 min. ved 180°.
- På den lune kage smøres en glasur som koges sammen.
Noter
Kagen bliver MEGET svampet.
Frysning gør den kun endnu mere svampet – hvilket er en god ting!
Note fra Max: Der er 3 dele i den oprindelige indskrivning, men jeg kan ikke lige se hvorfor del 1 og 2 er der.
Sidst opdateret for 3 år siden af Lasse Festersen Pedersen.
You must be logged in to post a comment.