Sprøde vafler
Sprøde vafler
Vaflerne bliver lavet af en tyk dej som ikke flyder ud over kanten på dit vaffeljern. De smager perfekt med vanilje is og frugt til.
Antal/portioner 10 stk
Udstyr
- vaffeljern
Ingredienser
- 125 g blødt smør
- 50 g sukker
- 2 tsk vanilje sukker
- 1 knsp salt
- 3 æg
- 200 g mel
- 1½ tsk bagepulver
- 2-3 spsk mælk
Sådan gør du
- rør smør, sukker og vanilje sukker til en masse.
- tilsæt æg et af gangen.
- rør mel, bagepulver, salt og mælk i.
- brug ca 1½ skefuld dej pr. vaffel.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
1 kommentarer til “Sprøde vafler”
You must be logged in to post a comment.
“ca 1½ skefuld dej pr. vaffel.” – Har du en monster stor ske eller laver du meget små vafler? Jeg skulle bruge 4 spiskeskefulde med top for at lave en vafel.