Porregratin

Porregratin

Porregratin

Porregratin fra Lones opskriftsbog
Ret Hovedret
Køkken Dansk
Tilb. tid 51 minutter
Kok Lone Festersen Hansen

Ingredienser

Dej

  • 75 g Mel, ca. 1¼ dl
  • 4 dl Mælk
  • 25 g Smør
  • 4 Æggeblommer
  • 1 tsk Salt
  • Friskkværnet peber
  • 4 Æggehvider

Fyld

  • 3 Porrer skåret i tynde ringe, Kan erstattes af enten 300 g frosne grøntsager eler 400 g rå blomkål

Sådan gør du

  • Mel + lidt mælk = jævning
  • Resten af mælken + smør + salt + peber.
  • Koges tyk.
  • Tag af varmen.
  • Æggeblommer røres i.
  • Æggehvider vendes i.

Noter

Ca. 55 min.
175 grader.