Nougatcrisp

Nougatcrisp

Nougatcrisp

Ret Kage
Kok Lotte Festersen

Udstyr

  • Form (20 x 30)

Ingredienser

  • 4 dl Knuste cornflakes
  • 1 dl Malede mandler, eller valnødder
  • 1 spsk Hvedemel
  • tsk Bagepulver
  • 1 dl Sukker
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 100 g Smør
  • 2-3 spsk Sirup

Topping

  • 150 g Nougat

Sådan gør du

  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
  • Smelt smørret og tilsæt det sammen med siruppen. Bland godt sammen.
  • Fordel massen i en form (20 x 30) beklædt med bagepapir.
  • Bag kagen i ovnen ca. 10 min.ved 200°.
  • Lad kagen sætte sig et øjeblik. Læg så nougat på den endnu varme kage og fordel jævnt den smeltede nougat.
  • Lad kagen afkøle i køleskab og skær med en skarp kniv i passende stykker.

Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.