Nougatcrisp
Nougatcrisp
Udstyr
- Form (20 x 30)
Ingredienser
- 4 dl Knuste cornflakes
- 1 dl Malede mandler, eller valnødder
- 1 spsk Hvedemel
- 1½ tsk Bagepulver
- 1 dl Sukker
- 1 tsk Vaniljesukker
- 100 g Smør
- 2-3 spsk Sirup
Topping
- 150 g Nougat
Sådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
- Smelt smørret og tilsæt det sammen med siruppen. Bland godt sammen.
- Fordel massen i en form (20 x 30) beklædt med bagepapir.
- Bag kagen i ovnen ca. 10 min.ved 200°.
- Lad kagen sætte sig et øjeblik. Læg så nougat på den endnu varme kage og fordel jævnt den smeltede nougat.
- Lad kagen afkøle i køleskab og skær med en skarp kniv i passende stykker.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.