Mors chokoladekage

Mors chokoladekage

Mors chokoladekage

Ret Kage
Kok Elfriede

Udstyr

  • Form eller bradepande

Ingredienser

  • 200 g Margarine
  • 175 g Sukker
  • 2 Æg sammen pisket
  • 250 g Mel
  • 75 g Chokolade
  • 1 spsk Kakao
  • 1 tsk Vanillie
  • 3 tsk (strøgen) Bagepulver
  • Appelsinskal eller citronskal
  • 6 spsk Vand
  • 2 tsk Neskaffe, eller ½ kop kaffe

Sådan gør du

  • Margarine og sukker piskes hvidt.
  • De tørre ingredienser blandes sammen og røres i sammen med æggene, kaffen og appelsinskallen / citronskallen.
  • Hældes i en smurt form / bradepande.
  • Bages ved 200 grader i 30 min.

Familien Festersen’s foretrukne chokoladekage.

Blev osse gerne spist af genboens dreng Kend. Med 40 grader i feber bad han om “Gæsse’s” (Elfriede’s) Chokoladekage med chreme i.

Sidst opdateret for 1 år siden af Max Festersen Hansen.