Ketty’s Fødselsdagsboller
Ketty’s Fødselsdagsboller
Ingredienser
Til en almindelig portion
- 500 g Mel
- 50 g Gær
- 2 dl Mælk
- 100 g Margarine
- 1 Æg
- 50 g Sukker
- ¾ tsk Salt
Til en stor portion
- 2½ kg Mel
- 5 pakker gær
- 1 l Mælk, evt. ½ ymer eller andet surmælksprodukt
- 3 dl Flydende margarine, eller 300 g
- 5 Æg
- 200 g Sukker
- 4 tsk Salt
Sådan gør du
- Gæren røres ud i lidt af mælken.
- Sukker og salt tilsættes.
- Mælken m.m. og æg røres sammen.
- Mel tilsættes gradvist.
- Dejen æltes godt igennem.
- Hæver 20 min.
- Trilles til boller.
- Efter hæver 30-40 min.
- Bages ved 200 grader i 10 min.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.