Kartoffelpandekager

Kartoffelpandekager

Kartoffelpandekager

Ret Forret, Hovedret, Morgenmad
Antal/portioner 1 eller 2 portioner
Kok Lone

Ingredienser

Forret/frokost

  • 750 g Kartofler
  • 1 lille Løg
  • 1 spsk Mel
  • 2 Æg
  • tsk Salt
  • Frisk kværnet peber
  • Olie
  • Evt. Bacon tern

Hovedret/brunch

  • kg Kartofler
  • 2 Løg
  • 2 spsk Mel
  • 4 Æg
  • 3 tsk Salt
  • Frisk kværnet peber
  • Olie
  • Evt. Bacon tern

Sådan gør du

  • Riv kartoflerne og løg groft.
  • Tryk al væden fra.
  • Rør æg, salt, peber og mel sammen.
  • Tilsæt kartoflerne og evt. bacon.
  • Varm olien på panden og sæt små toppe af dejen på panden og tryk dem lidt flade.
  • Steges gyldenbrun.
  • Steg evt. en stor.

Sidst opdateret for 2 år siden af Max Festersen Hansen.