Kartoffelpandekager
Kartoffelpandekager
Antal/portioner 1 eller 2 portioner
Ingredienser
Forret/frokost
- 750 g Kartofler
- 1 lille Løg
- 1 spsk Mel
- 2 Æg
- 1½ tsk Salt
- Frisk kværnet peber
- Olie
- Evt. Bacon tern
Hovedret/brunch
- 1½ kg Kartofler
- 2 Løg
- 2 spsk Mel
- 4 Æg
- 3 tsk Salt
- Frisk kværnet peber
- Olie
- Evt. Bacon tern
Sådan gør du
- Riv kartoflerne og løg groft.
- Tryk al væden fra.
- Rør æg, salt, peber og mel sammen.
- Tilsæt kartoflerne og evt. bacon.
- Varm olien på panden og sæt små toppe af dejen på panden og tryk dem lidt flade.
- Steges gyldenbrun.
- Steg evt. en stor.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.