Kanelsneglekage
Kanelsneglekage
Udstyr
- 1 form ca. 34 x 24 cm
Ingredienser
- 380 g Mel
- ¼ tsk Salt
- 200 g Sukker
- 4 tsk Bagepulver
- 3½ dl Mælk
- 2 Æg
- 2 tsk Vaniljesukker
- 120 g Flydende oliemargarine
Fyld
- 200 g Blødt smør
- 220 g Brun farin
- 1 dl Sirup
- 1½ spsk Kanel
- 100 g Finthakkede nødder, kan udelades
Glasur – kan sagtens undværes
- Flormelis
- Mælk, eller vand
Sådan gør du
- Pisk mel, salt, sukker, bagepulver, mælk, æg, vanilje og smeltet smør sammen med en elpisker, hvis dejen er for sej blandes en smule mere mælk i den.
- Til fyldet piskes det bløde smør, brun farin, sirup og kanel sammen i en anden skål og nødderne vendes i.
- Kagedejen hældes i en form der er foret med bagepapir og kanelblandingen sættes i klatter på dejen og arbejdes ind i dejen med en kniv eller ske, træk nogle baner og fordel det jævnt.
- Kagen bages i 25-30 minutter på 180 grader – gerne varmluft.
- Glasuren kan kommes på, når kagen er afkølet.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.