Havregryncookies
Havregryncookies
Ingredienser
Basisopskrift
- 225 g Smør, evt. oliemargarine eller god olie
- 150 g Sukker
- 150 g Farin
- 225 g Mel
- 1 tsk Natron
- 1 tsk Vaniljesukker
- ½ tsk Salt
- 2 Æg
- 240 g Havregryn, og/eller müsli
Valgfrit fyld ca.125-150 g i form af: (bland efter smag og behag)
- op til 125-150 g Nødder: Kokos, hakkede mandler, hasselnødder, valnødder., bland efter smag og behag
- op til 125-150 g Tørret frugt: Hakkede dadler, tranebær, abrikoser…
- Evt. 1 tsk Kanel
- Evt. 75 g Mørk Chokolade
- Evt. 2 spsk Kakao
Sådan gør du
- Rør smør, farin, sukker 5 min.
- Rør mel, natron, vanilje, salt og æg i dejen.
- Så tilsættes havregryn, nødder + det valgfrie fyld.
- Sæt en stor spiseskefuld på bagepapir og tryk den flad, ca. 9 cm (flyder næsten ikke ud).
- Bages ca. 20-25 min. ved 180 grader til de er gyldne.
Noter
VARIATIONER DER KAN ANBEFALES
- Tranebær, mørk chokolade, kakao, mandler.
- Kanel, valnødder, dadler.
- Kokos, mandler, mørk chokolade
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.