Gulerodskage
En opskrift fra Lones bagebog.
Gulerodskage
Udstyr
- 1 kageform
Ingredienser
- 3 æg
- 175 g farin, 3 dl
- 1½ dl olie
- 210 g mel, 3½dl
- 1 tsk natron
- 1 tsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 2 tsk kanel
- 1 tsk nelliker
- 1 tsk vanilliesukker
- 250 g fintrevne gulerødder
- 50 g rosiner
- 50 g nødder, hakkede
- flormelis, til at drysse kagen med
Sådan gør du
- Æg of farin piskes godt.
- Resten blandes i.
- Smør en kageform eller bradepande, og hæld blandigen i.
- Bages ved 175° i 40 mn.
- Drysses med flormelis.
Sidst opdateret for 1 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.