Brunsvigerkage
Brunsvigerkage
Ingredienser
Dej
- 650 g Mel
- 250 g Margarine
- 2 Æg
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Sukker
- 3 dl Mælk
- 50 g Gær
Fyld
- 250 g Margarine
- 250 g Mørk Farin
- 1 dl Sirup
Sådan gør du
Dej
- Lun mælken og rør gæren i.
- Resten blandes i.
- Dejen skal først hæve i 40 min., efter den er kommet i bradepanden.
Fyld
- Margarine, farin og sirup røres sammen til en blød masse (blødgør evt. margarinen i mikroovn), der smøres over den hævede dej.
- Prik med en finger eller enden af en grydeske nogle huller, så fyldet ikke løber ud langs kanterne.
Bagning
- Kagen sættes i en ovn, der er opvarmet til 250 grader, men skrues ned og bages ved 225 grader i 20 minutter.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.