Appelsinkage
Appelsinkage
Bliver bedre af at stå……….hvis man da kan lade den stå!
Ingredienser
Dej
- 250 g Margarine eller smør, Flydende marg. = 1½ dl
- 250 g Sukker
- 250 g Mel
- 3 Æg
Koges sammen og hældes over den færdige og endnu varme kage:
- 1 kop sukker, ca. 1-1½ dl
Saft af
- 2 Appelsiner
- 1 Citron
Sådan gør du
- Margarine og sukker piskes godt sammen.
- Æg og mel piskes skiftevis i.
- Dejen hældes i springform og bages ca. 40-50 min. v. 175 gr.
- Saften hældes nu over den varme kage.
Noter
Til mellem stor bradepande, har jeg brugt dobbelt portion!
Bliver bedre af at stå……….hvis man da kan lade den stå!
Den blev tit bagt til jul i min barndom.
En mere frisk kage end de sædvanlige julekager.
Sidst opdateret for 1 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.