Appelsinkage

Appelsinkage

Appelsinkage

Bliver bedre af at stå……….hvis man da kan lade den stå!
Ret Kage
Køkken Sønderjysk
Kok Lone

Ingredienser

Dej

  • 250 g Margarine eller smør, Flydende marg. = 1½ dl
  • 250 g Sukker
  • 250 g Mel
  • 3 Æg

Koges sammen og hældes over den færdige og endnu varme kage:

  • 1 kop sukker, ca. 1-1½ dl

Saft af

  • 2 Appelsiner
  • 1 Citron

Sådan gør du

  • Margarine og sukker piskes godt sammen.
  • Æg og mel piskes skiftevis i.
  • Dejen hældes i springform og bages ca. 40-50 min. v. 175 gr.
  • Saften hældes nu over den varme kage.

Noter

Til mellem stor bradepande, har jeg brugt dobbelt portion!
 
Bliver bedre af at stå……….hvis man da kan lade den stå!

Den blev tit bagt til jul i min barndom.

En mere frisk kage end de sædvanlige julekager.

Sidst opdateret for 1 år siden af Max Festersen Hansen.