Mango lassi

Mango lassi

Mango lassi

En kold sommerdrik med mango og yoghurt.
Ret Dessert, Drinks
Køkken Indisk
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 1 minutter
Antal/portioner 1 drink
Kok Max Festersen Hansen

Udstyr

  • Blender

Ingredienser

  • ½ Mango
  • 2 dl Neutral yoghurt
  • ½ spsk Honning
  • 1 knsp Salt
  • ½ tsk Kardemomme
  • tsk Sort citronpulver, evt. citronskal
  • Isterninger efter behov

Sådan gør du

  • Skræl mango. Tip: Pil skind løst, og skær ind til kernen, og skær derefter kødet af langs kernen, mens du skærer mod midten.
  • Blend først isterninger, i en seperat kop.
  • Tilføj alle øvrige ingredienser til en kop og blændt indholdet sammen.
  • Tilfjøj det blendede is til lassi miksturen og blend det kort sammen.

Noter

En halv mango er træls at skrælle, så overvej at lave dobbelt portion med en ven.

Jeg oplevede at mango lassi var alt for sødt til min smag. Sort citron pulver satte virkelig en dæmper på sødmen, men uden at miste den lækre mango, honning og yoghurt smag.

Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.