Mango lassi
Mango lassi
En kold sommerdrik med mango og yoghurt.
Antal/portioner 1 drink
Udstyr
- Blender
Ingredienser
- ½ Mango
- 2 dl Neutral yoghurt
- ½ spsk Honning
- 1 knsp Salt
- ½ tsk Kardemomme
- ⅔ tsk Sort citronpulver, evt. citronskal
- Isterninger efter behov
Sådan gør du
- Skræl mango. Tip: Pil skind løst, og skær ind til kernen, og skær derefter kødet af langs kernen, mens du skærer mod midten.
- Blend først isterninger, i en seperat kop.
- Tilføj alle øvrige ingredienser til en kop og blændt indholdet sammen.
- Tilfjøj det blendede is til lassi miksturen og blend det kort sammen.
Noter
En halv mango er træls at skrælle, så overvej at lave dobbelt portion med en ven.
Jeg oplevede at mango lassi var alt for sødt til min smag. Sort citron pulver satte virkelig en dæmper på sødmen, men uden at miste den lækre mango, honning og yoghurt smag.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.