Hurtig æble-smuldre-tærte
Hurtig æble-smuldre-tærte
Ingredienser
Fyld
- 1 kg Æbler, skrællede/udkernede
- 3-4 spsk Sukker, afhængig af æblernes surhed
Kan evt. tilsættes efter behag
- Kanel – Kardemomme – Vanille
- Mandler/nødder
- Revet marcipan
- Revet citronskal
- Rosiner
Dej
- 3 spsk Sukker
- 100 g Mel
- 125 g Mel
Tilbehør efter behag
- Creme Fraiche/Skyr e. lign.
- Flødeskum
- Vanilleis
Sådan gør du
- De snittede æbler kommes i et smurt ildfast fad og drys med sukker (+ evt. vanille/kanel/rosiner…).
- Ingredienser til dejen smuldres til en grynet masse (brug evt. foodprocessor).
- Dejen kommes over æblerne.
- Bages ca. ½ time ved 200° til æblerne er møre og dejen gyldenbrun.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.