Løgsuppe
Fra Lones opskriftsbog:
Løgsuppe (opskriftsbog)
Lones løgsuppe som det står i hendes opskriftsbog.
Antal/portioner 2 personer
Ingredienser
- ca. 8-10 Mellem store løg
- 1 spsk Mel
- Ca. ¾ l Vand
- Evt. Bacon, Skal brunes med ved løgene
- Lidt Hvidløgssalt
- Salt og peber
Sådan gør du
- Løgene snittes og steges til de er gyldne.
- Der kommes lidt mere margarine i gryden og der drysses melen over.
- Vand hældes ved og der smages til med salt, peber og hvisløgsalt
- Suppen skal koge i ca, ½ time ved god varme, lige fra begyndelsen.
Kagefest version, med inteprerede instrukser af Max:
Løgsuppe
Ingredienser
Suppe
- Ca. 8-10 Løg
- Margarine
- 1 spsk Mel
- Ca. 7,5 dl Vand
- Evt. Bacon
- Salt
- Peber
- Hvidløg
Tilbehør
- Franskbrød
- Ost
- Evt. Bacon
Sådan gør du
Instukser er gået tabt… Så Max har fundet på noget
- Brug kernereaktor til at pille løg. Forsigtigt.
- Skær løg i din ynglingsfacon, som ikke er cylinder eller kugle.
- Steg løg, bacon og hvidløg sammen i margarine. Bliv ved indtil løg er godt bløde, og bacon er blødt.
- Hæld vand over.
- Smag til med peber.
- Gnid salt i dine øjne. Prøv at se om du kan finde gryden nu og server. Pas på du ikke brænder dig.
- Evt. kan salt også bruges til at smage til med.
Noter
tilbehør:
- franskbrød
- Ost
Sidst opdateret for 2 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.