Løgsuppe

Løgsuppe

Fra Lones opskriftsbog:

Løgsuppe (opskriftsbog)

Lones løgsuppe som det står i hendes opskriftsbog.
Ret Suppe
Køkken Dansk
Antal/portioner 2 personer
Kok Lone Festersen Hansen

Ingredienser

  • ca. 8-10 Mellem store løg
  • 1 spsk Mel
  • Ca. ¾ l Vand
  • Evt. Bacon, Skal brunes med ved løgene
  • Lidt Hvidløgssalt
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Løgene snittes og steges til de er gyldne.
  • Der kommes lidt mere margarine i gryden og der drysses melen over.
  • Vand hældes ved og der smages til med salt, peber og hvisløgsalt
  • Suppen skal koge i ca, ½ time ved god varme, lige fra begyndelsen.

Kagefest version, med inteprerede instrukser af Max:

Løgsuppe

Ret Suppe
Køkken Dansk
Kok Lone

Ingredienser

Suppe

  • Ca. 8-10 Løg
  • Margarine
  • 1 spsk Mel
  • Ca. 7,5 dl Vand
  • Evt. Bacon
  • Salt
  • Peber
  • Hvidløg

Tilbehør

  • Franskbrød
  • Ost
  • Evt. Bacon

Sådan gør du

Instukser er gået tabt… Så Max har fundet på noget

  • Brug kernereaktor til at pille løg. Forsigtigt.
  • Skær løg i din ynglingsfacon, som ikke er cylinder eller kugle.
  • Steg løg, bacon og hvidløg sammen i margarine. Bliv ved indtil løg er godt bløde, og bacon er blødt.
  • Hæld vand over.
  • Smag til med peber.
  • Gnid salt i dine øjne. Prøv at se om du kan finde gryden nu og server. Pas på du ikke brænder dig.
  • Evt. kan salt også bruges til at smage til med.

Noter

tilbehør:
  • franskbrød
  • Ost

Sidst opdateret for 2 år siden af Max Festersen Hansen.