Kokus suppe
Kokus suppe
Antal/portioner 2 Personer
Ingredienser
- 250 g Gulerødder
- 250 g Kartoffler
- 2 spsk Olie, til stegning
- 1 stort Løg
- 1 fed Hvidløg
- 2 dl Kokusmælk
- 4 dl Grøntsagsboulion
- 2 Kyllinge bryst
- 80 g Ærter
- 1-2 tsk Citron
- Lidt Salt
- Lidt Peber
- Lidt Chili
- Lidt Persille
Sådan gør du
- Gulerødder og kartoffler skæres i terninger og svitses i olie. efter 2 minutter, svits løg og hvidløg.
- Hæld kokusmælk og bouillion i, lad det koge i 1 minut.
- Skær kylling i strimler, smid den i gryden og kog i 12 minutter.
- Tilsæt de frosne ærter og kog i 3 minutter.
- Når det hele er fardigt, put citron, lidt salt, peber og persille i.
Noter
Kan serveres med jasmin ris.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.