Kokus suppe

Kokus suppe

Kokus suppe

Ret Suppe
Tilb. tid 25 minutter
Antal/portioner 2 Personer
Kok Janni

Ingredienser

  • 250 g Gulerødder
  • 250 g Kartoffler
  • 2 spsk Olie, til stegning
  • 1 stort Løg
  • 1 fed Hvidløg
  • 2 dl Kokusmælk
  • 4 dl Grøntsagsboulion
  • 2 Kyllinge bryst
  • 80 g Ærter
  • 1-2 tsk Citron
  • Lidt Salt
  • Lidt Peber
  • Lidt Chili
  • Lidt Persille

Sådan gør du

  • Gulerødder og kartoffler skæres i terninger og svitses i olie. efter 2 minutter, svits løg og hvidløg.
  • Hæld kokusmælk og bouillion i, lad det koge i 1 minut.
  • Skær kylling i strimler, smid den i gryden og kog i 12 minutter.
  • Tilsæt de frosne ærter og kog i 3 minutter.
  • Når det hele er fardigt, put citron, lidt salt, peber og persille i.

Noter

Kan serveres med jasmin ris.

Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.