Sønderjysk Lasagne – Spätzle med bønner i ovn
“Sønderjysk Lasagne” – Spätzle med bønner i ovn
Ingredienser
- 750 g Spätzle, eller anden fast type pasta
- 500 g Fine grønne bønner
- 200 g Champignon, kan udelades
- 3-4 Løg
- 3-5 dl Madfløde
- 200 g Revet ost, efter smag og behag
- Sort peber
- Salt
- 200 g Bacon i små tern, kan erstattes af røget mørbrad, hamburryg, stærk chorizopølse eller lign.
Sådan gør du
- Kog spätzle/pasta samt bønner og dryp af og fordel i ildfast fad.
- Champignon skives og brunes og fordeles over spätzle og bønnerne.
- Løgene hakkes og brunes. Bacon steges. Bland løg, bacon med fløde, salt og peber kog let igennem og fordel i fadet.
- Drys med revet ost.
- Tid i ovn ca. 20-30 min. ved ca. 200°.
- Kan laves (blandes sammen) i forvejen, skal da mindst have 30-35 min. i ovnen for at blive gennemvarmet.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.