Pulled pork i rødinssauce

Pulled pork i rødinssauce

Pulled pork i rødinssauce

Pulled pork i rødinssauce
Ret Hovedret
Køkken Amerikansk, Italiensk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 6 timer
Antal/portioner 3 personer
Kok Max & Dean

Udstyr

  • Slow-cooker

Ingredienser

  • 3-4 dl vin

    3 tsk ingefær

  • 600 g Svinekam
  • 3 Løg
  • 3-4 Laurbærblade
  • Salt, peber og cayennepeber , til at krydre svinekam
  • 400 g Hakket Tomat
  • 3-4 dl Rødvin
  • 3 tsk Ingefær pulver, eller lidt frisk ingefær
  • Salt og peber, til at krydre sovsen
  • Margarine til stegning
  • Maizena til jævning

Sådan gør du

  • Skær flæsket af svinekammen. Det skal ikke bruges i denne opskrift.
  • Put laurbærbladene i bunden af slow-cookerens stegeso.
  • Kryder stegen med salt, peber og cayennepeber.
  • Steg stegen let på alle sider.
  • Placer stegen oven på laurbærbladene.
  • Steg løgene indtil de er gyldne.
  • Fordel løgene rundt om stegen i stegesoen.
  • Hæld tomat og rødvin ved stegen. Bland godt
  • Sæt slow cookeren til 6 timer på high. Jævn sovsen med Maizena en halv tilme før det er færdigt og bland godt.
  • Smag til med salt, peber og ingefær.
  • Pil kødet med 2 gafler i eller uden for sovsen.

Noter

Server med frisk pasta til.

Dean og jeg har været i gang. Vores mål var at lave en mør svinekam, men med de forkerte paramtere sat på slow-cookeren, fik vi i stedet skabt en anden lækker ret.

Svinekammen bør man ikke smide ud. Jeg kan varmt anbefale at lave det til flæskesvær.

Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.