Pizza dej

Pizza dej
Udskriv Pin
5 fra 1 bedømmelse

Pizza dej

Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Hævning 1 time
Antal/portioner 1 eller 2 portioner
Kok Lone

Ingredienser

1 portion

  • 25 g Gær
  • dl vand
  • 2 spsk Olie
  • 1 knsp Slat, siger: jeg tror det skulle være Salt
  • 240 g Mel, 4 dl

2 Portioner

  • 50 g Gær
  • 3 dl Vand
  • 4 spsk Olie
  • ½ tsk Salt
  • 480 g Mel, 8 dl

Sådan gør du

  • Gæren røres ud i lidt af vandet. Resten af vandet tilsættes sammen med olien.
  • Salt og mel tilsættes. Dejen røres/ æltes sammen.
  • Hæver til dobbelt størrelse.
  • Rul bundene ud til de er ca. ½ cm tykke.
  • Hæver i 30 min.
  • Kan også prikkes jævnt med en gaffel og stilles et par timer i køleskabet.
  • Fyld kommes på efter behag.
  • Bages ved 200 grader 25-30 min.

Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.


1 kommentarer til “Pizza dej”