Pizza dej
Pizza dej
Antal/portioner 1 eller 2 portioner
Ingredienser
1 portion
- 25 g Gær
- 1½ dl vand
- 2 spsk Olie
- 1 knsp Slat, siger: jeg tror det skulle være Salt
- 240 g Mel, 4 dl
2 Portioner
- 50 g Gær
- 3 dl Vand
- 4 spsk Olie
- ½ tsk Salt
- 480 g Mel, 8 dl
Sådan gør du
- Gæren røres ud i lidt af vandet. Resten af vandet tilsættes sammen med olien.
- Salt og mel tilsættes. Dejen røres/ æltes sammen.
- Hæver til dobbelt størrelse.
- Rul bundene ud til de er ca. ½ cm tykke.
- Hæver i 30 min.
- Kan også prikkes jævnt med en gaffel og stilles et par timer i køleskabet.
- Fyld kommes på efter behag.
- Bages ved 200 grader 25-30 min.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
1 kommentarer til “Pizza dej”
You must be logged in to post a comment.
Dejlig dej