Kartoffelpizza
Kartoffelpizza
Antal/portioner 2 pizza
Ingredienser
Dej
- 25 g Gær
- ½ l Lunket vand
- ~10 g Groft salt
- 2 spsk Oliven olie
- Hvedemel
Toppings
- 6-8 Mellemstore kartofler
- ½ dl Oliven olie
- 6 fed Hvidløg
- 1 lille håndfuld Frisk rosmarin
- 1 tsk Groft salt
Sådan gør du
- Gærdejen blandes og hæver ca. 30 min.
- Bland olien med det fint hakkede hvidløg og rosmarin og salt i en stor skål.
- Skær kartoflerne tyndt og tør dem i et rent viskestykke. Kom kartoflerne i skålen med olieblandingen og fordel olien jævnt på kartoflerne.
- Del dejen i to og rul den tyndt ud i bageplade størrelse, fordel kartoflerne i et lag på pizzaerne og bag dem ved 225-250 grader til kanten er gylden og kartoflerne er møre.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.