Pulled pork i rødinssauce
Pulled pork i rødinssauce
Pulled pork i rødinssauce
Antal/portioner 3 personer
Udstyr
- Slow-cooker
Ingredienser
- 3-4 dl vin
3 tsk ingefær
- 600 g Svinekam
- 3 Løg
- 3-4 Laurbærblade
- Salt, peber og cayennepeber , til at krydre svinekam
- 400 g Hakket Tomat
- 3-4 dl Rødvin
- 3 tsk Ingefær pulver, eller lidt frisk ingefær
- Salt og peber, til at krydre sovsen
- Margarine til stegning
- Maizena til jævning
Sådan gør du
- Skær flæsket af svinekammen. Det skal ikke bruges i denne opskrift.
- Put laurbærbladene i bunden af slow-cookerens stegeso.
- Kryder stegen med salt, peber og cayennepeber.
- Steg stegen let på alle sider.
- Placer stegen oven på laurbærbladene.
- Steg løgene indtil de er gyldne.
- Fordel løgene rundt om stegen i stegesoen.
- Hæld tomat og rødvin ved stegen. Bland godt
- Sæt slow cookeren til 6 timer på high. Jævn sovsen med Maizena en halv tilme før det er færdigt og bland godt.
- Smag til med salt, peber og ingefær.
- Pil kødet med 2 gafler i eller uden for sovsen.
Noter
Server med frisk pasta til.
Dean og jeg har været i gang. Vores mål var at lave en mør svinekam, men med de forkerte paramtere sat på slow-cookeren, fik vi i stedet skabt en anden lækker ret.
Svinekammen bør man ikke smide ud. Jeg kan varmt anbefale at lave det til flæskesvær.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.