Blomkålssuppe med bacon
Blomkålssuppe med bacon
Ingredienser
- 1 Blomkål, ca. 1 kg
- 4-7 Kartofler i små tern
- 2 Hakkede løg
- 2 spsk Olie
- Ca. 7 dl Hønsebouillon
- 2½ dl Mælk, evt. fløde eller buko flødeost
- Salt og peber
Tilbehør
- 150 g bacon, eller røget skinke
- Hakket persille
- Brød, efter smag og behag
Sådan gør du
- Del blomkål i små buketter. Stokken i tern.
- Rist bacon.
- Løg sauteres i olien uden at tage for meget farve.
- Blomkålen steges med i 5 min.
- Bouillon tilsættes og koger til det er mørt.
- Blend med stavblender.
- Tilsæt mælk/fløde/smøreost.
- Smag til med salt og peber.
Noter
Server med ristet bacon, hakket persille og brød.
Sidst opdateret for 2 år siden af Max Festersen Hansen.
2 kommentarer til “Blomkålssuppe med bacon”
You must be logged in to post a comment.
Den smager skidegodt
Opskriften ser ud til at mangle info om hvor og hvordan kartofler tilsættes. Jeg går ud fra de tilsættes sammen med blomkål.