Blomkålssuppe med bacon

Blomkålssuppe med bacon
Udskriv Pin
5 fra 1 bedømmelse

Blomkålssuppe med bacon

Ret Suppe
Kok Lotte Festersen

Ingredienser

  • 1 Blomkål, ca. 1 kg
  • 4-7 Kartofler i små tern
  • 2 Hakkede løg
  • 2 spsk Olie
  • Ca. 7 dl Hønsebouillon
  • dl Mælk, evt. fløde eller buko flødeost
  • Salt og peber

Tilbehør

  • 150 g bacon, eller røget skinke
  • Hakket persille
  • Brød, efter smag og behag

Sådan gør du

  • Del blomkål i små buketter. Stokken i tern.
  • Rist bacon.
  • Løg sauteres i olien uden at tage for meget farve.
  • Blomkålen steges med i 5 min.
  • Bouillon tilsættes og koger til det er mørt.
  • Blend med stavblender.
  • Tilsæt mælk/fløde/smøreost.
  • Smag til med salt og peber.

Noter

Server med ristet bacon, hakket persille og brød.

Sidst opdateret for 2 år siden af Max Festersen Hansen.


2 kommentarer til “Blomkålssuppe med bacon”