Chokoladekage med kokosglasur
Chokoladekage med kokosglasur
Udstyr
- Portionen passer til en mellem str. bradepande.
Ingredienser
- 4 Æg
- 360 g Sukker
- 180 g Mel
- Lidt Salt
- 1 tsk Bagepulver
- 2 tsk Banillesukker
- 5 spsk Kakao
- 150 g Meget blødt smør
Glasur
- 300-400 g Flormelis
- 2 spsk Kakao
- 5-6 spsk Kokos
- 1 spsk Smør
- Kogende vand til konsistensen passer
Sådan gør du
- Æg og sukker piskes hvidt og skummende.
- Øvrige ingredienser tilsættes.
- Bages 20-25 min. ved 200°.
Glasur
- Alle ingredienser blandes sammen med det kogende vand – obs. ikke for meget vand, konsistensen skal være lidt tyk i det.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.