Brødtorte Lones udgave
Brødtorte Lones udgave
Udstyr
- 2 springforme
Ingredienser
- 6 Æggeblommer
- 200 g Sukker
- 100 g Ymerdrys, uden sukker. Erstat evt. med revet tørt rugbrød
- 100 g Fint hakket/malet nødder
- 1 spsk Kakao
- 1 spsk Kartoffelmel
- 2 tsk Bagepulver
- 6 Æggehvider
Fyld
- Ca. ½ l Piskefløde
- Solbær syltetøj
- 50-100 g Fint revet/malet mørk chokolade
Sådan gør du
- Æggeblommer og sukker piskes til skum.
- Ymerdrys blandes med alle de tørre ingredienser og blandes i æggesnapsen.
- Æggehvider piskes stive og vendes i.
- Bages i 2 smurte og meldryssede springforme.
- Solbær syltetøj smøres på den ene bund.
- Bages ved 175 grader i 30 min.
- Knap halvdelen af flødeskummet blandes med halvdelen af chokoladen og smøres oven på solbær syltetøjet.
- Bund nr. to lægges ovenpå.
- Resten af flødeskummet fordeles på toppen og siden af kagen.
- Resten af Chokoladen drysses på toppen af kagen.
En opskrift originalt af Ketty. Dette er Lones modificerede udgave.
Se originalen af Ketty her: Brødtorte Kettys udgave.
Sidst opdateret for 1 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.