Lækre Chokolade Muffins
Lækre Chokolade Muffins
Udstyr
- Piskeris
Ingredienser
- 75-100 gr Chokolade
- 250 gr Mel
- 175 gr Sukker
- 50 gr Kakao
- 1 tsk Natron
- 1 tsk Vanilie
- 1¼ dl Mælk
- 1 dl Olie, raso olie eller lignende
- 2½ dl A38, eller lignende
- 1 Æg
Sådan gør du
Dej
- Chokoladen hakkes groft.
- Bland alle de tørre ingrediensser med ⅔ af chokoladen.
- Bland alle de våde ingredienser og pisk dem sammen med piskeris.
- Bland nu de tørre og de våde ingredienser sammen med piskeris (ingen el-pisker), indtil melet lige akkurat er gennemvædet.
- Fyld i muffinsforme, så de er højst ⅔ fyldte.
- Drys med den sidste ⅓ chokolade.
Bagning
- Bages 13-15 min. ved 200 grader i varmluftsovn (i almindelig ovn, ville jeg tjekke dem efter 10 min. ).
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
1 kommentarer til “Lækre Chokolade Muffins”
You must be logged in to post a comment.
Jeg er virkelig glad for at Mor Lone delte opskriften på Lækre Chokolade Muffins og ikke de uspiselige-, ulækre- eller klamme Chokolade Muffins.