MARZARIN / HURTIG KAGE
MARZARIN / HURTIG KAGE
Ingredienser
- 200 G MARGARINE, ELLER 2 DL
- 2 DL MÆLK
- 2 DL SUKKER
- 2 ÆG
- 2 TSK MANDELESSENS
- 4½ DL MEL
- 2 TSK BAGEPULVER
- 50 G MØRK CHOKOLADE, TIL PYNT
Sådan gør du
- MÆLK OG MARGARINE SMELTES SAMMEN I EN GRYDE.
- SUKKER TILSÆTTES OG OPLØSES.
- MASSEN TAGES AF VARMEN OG ÆG, MEL OG BAGEPULVER, SAMT MANDELESSENS RØRES I.
- MASSEN HÆLDES I EN LILLE BRADEPANDE OG BAGES NU FRA KOLD OVN (DVS. TÆNDES FØRST NÅR KAGEN SÆTTES IND) VED 175 GRADER I 30 MIN.
- CHOKOLADEN LÆGGES OVEN PÅ DEN VARME KAGE OG TRÆKKES / SMØRES RUNDT OVER HELE KAGEN.
Noter
Note fra Max: Min mor skrev oprindeligt denne opskrift ind, uden at vide hvordan man slog caps-log af. Derfor har jeg nu gentaget dette, da jeg er sikker på at det ville give hende en let irritation og et stort smil på læben.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.