Saltkaramelsovs
Saltkaramelsovs
Udstyr
- Gryde
Ingredienser
- 400 g Sukker
- 175 g Smør
- 2½ dl fløde
- ½-1 spsk Salt
Sådan gør du
- Smelt smør i gryde over middel varme
- Tilføj sukker, og lad det opløse sig i smørret under omrøring
- Hæld langsomt fløde i under konstant omrøring
- Tilføj salt
- Skru ned til lav varme, og rør jævnligt i 10-20 minutter afhængigt af hvor tykt sovsen ønskes.
Noter
Opdatering:
Mysteriet er løst. Opskriften blev indentificeret af Lotte, som faktisk har lavet saltkaramelsovsen, og så delt opskriften med Lone.
Opskriften har så æren af at være det sidste min mor ville have prøvet af. Hun har i hvert fald haft den på sig til det sidste.
Oprindelig tekst
En opskrift mor efterlod i sit telefon hylster. Jeg tror det var noget hun ville afprøve.
Dette er en opskrift Lone Hansen havde på sig. Hun har ikke efterladt andet end ingredienserne, og navnet på opskriften. Derfor har Max tænkt sig frem til tilgangen, og skrevet opskriften ind på siden.
God fornøjelse med Lones sidste opskrift.
Sidst opdateret for 3 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.