Mazarin/Hurtig kage
Mazarin/Hurtig kage
Udstyr
- 1 bradepande
Ingredienser
- 200 g. Margarine, Eller 2dl flydende
- 2 dl. Mælk
- 3 dl. Sukker
- 2 Æg
- 2 tsk. Mandelessens
- 4½ dl. Mel
- 2 tsk. Bagepulver
Overtræk
- Chokolade eller glassur
Sådan gør du
- Margarine smeltes og mælk og sukker tilsættes under omrøring.
- Æg, mel, bagepulver og mandelessens røreres i.
- Hæld det over i en lille bradepande.
- Bages fra kold ovn i 30 min. Eller fuld effekt i 10 min i Mikroovn (ANVEND IKKE METAL I MIKROOVN). 175° i 25 min fra kold ovn er ok.
Noter
Flydende margarine kan fint anvendes. Spar evt. yderligere på mængden. Er rettet fra 250 g. til 200 g. margarine.
Bliver meget god med smeltet chokolade overtræk i stedet for glasur.
You must be logged in to post a comment.