Elfriede’s Fastelavnsboller
Elfriede’s Fastelavnsboller
Antal/portioner 20 stk
Ingredienser
Dej
- 1 dl Lunken vand
- 50 g Gær
- 150 g Margarine
- 500 g Mel
- 1 tsk. Salt
- 1 spsk. Sukker
- 1 dl. Ymer
- 1 Æg
Chreme
- 2 Æg
- 2 spsk. Sukker
- 1 spsk. Kartoffelmel
- 2½ dl. Mælk
- ½ tsk. Vanillie
Pynt (valgfrit)
- 20 g Smør
- Sukker, Efter behov
Sådan gør du
Dej
- Lunken vand.
- Margarine smuldres i mel.
- Salt, sukker, ymer og æg æltes sammen i blandingen.
Chreme
- Æg og sukker piskes sammen.
- Kartoffelmel og mælk koges sammen.
- Vanillie.
Bagning
- Bollerne fyldes og efterhæver 10 min.
- Bages ved 200° i 20 min.
- Pensles med smeltet smør og pyntes med sukker (valgfrit).
En af Mor’s (Elfriede’s) opskrifter.
Hun havde dem tit færdighævede når vi kom hjem fra skole. Uhm!
You must be logged in to post a comment.