Gurli’s mødregruppekage

Gurli’s mødregruppekage

En opskrift fra Lones bagebog.

Gurli’s mødregruppekage

Ret Kage
Køkken Dansk, Sønderjysk
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Kok Lone Festersen Hansen

Ingredienser

  • 250 g Smør
  • 200 g Sukker
  • 4 Æggeblommer
  • 2 dl Mælk
  • 170 g Mel
  • 3 tsk Bagepulver
  • Marenges
  • 4 Æggehvider
  • 300 g Sukker
  • 2 tsk Vanilliesukker

Sådan gør du

  • Smør og sukker piskes godt med æggeblommerne.
  • Resten røres i.
  • Hældes i springform.
  • Marengsen laves og hældes over.
  • Bages ved 200° i 30 min.

Noter

Skal kagen i bradepande tages portionen 1½ gang.

Sidst opdateret for 2 år siden af Max Festersen Hansen.