Mors chokoladekage
Mors chokoladekage
Udstyr
- Form eller bradepande
Ingredienser
- 200 g Margarine
- 175 g Sukker
- 2 Æg sammen pisket
- 250 g Mel
- 75 g Chokolade
- 1 spsk Kakao
- 1 tsk Vanillie
- 3 tsk (strøgen) Bagepulver
- Appelsinskal eller citronskal
- 6 spsk Vand
- 2 tsk Neskaffe, eller ½ kop kaffe
Sådan gør du
- Margarine og sukker piskes hvidt.
- De tørre ingredienser blandes sammen og røres i sammen med æggene, kaffen og appelsinskallen / citronskallen.
- Hældes i en smurt form / bradepande.
- Bages ved 200 grader i 30 min.
Familien Festersen’s foretrukne chokoladekage.
Blev osse gerne spist af genboens dreng Kend. Med 40 grader i feber bad han om “Gæsse’s” (Elfriede’s) Chokoladekage med chreme i.
Sidst opdateret for 1 år siden af Max Festersen Hansen.
You must be logged in to post a comment.