Go Back

Pulled pork i rødinssauce

Pulled pork i rødinssauce
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid6 timer
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk, Italiensk
Antal: 3 personer
Forfatter: Max & Dean

Equipment

  • Slow-cooker

Ingredienser

  • 3-4 dl vin

    3 tsk ingefær

  • 600 g Svinekam
  • 3 Løg
  • 3-4 Laurbærblade
  • Salt, peber og cayennepeber til at krydre svinekam
  • 400 g Hakket Tomat
  • 3-4 dl Rødvin
  • 3 tsk Ingefær pulver eller lidt frisk ingefær
  • Salt og peber til at krydre sovsen
  • Margarine til stegning
  • Maizena til jævning

Sådan gør du

  • Skær flæsket af svinekammen. Det skal ikke bruges i denne opskrift.
  • Put laurbærbladene i bunden af slow-cookerens stegeso.
  • Kryder stegen med salt, peber og cayennepeber.
  • Steg stegen let på alle sider.
  • Placer stegen oven på laurbærbladene.
  • Steg løgene indtil de er gyldne.
  • Fordel løgene rundt om stegen i stegesoen.
  • Hæld tomat og rødvin ved stegen. Bland godt
  • Sæt slow cookeren til 6 timer på high. Jævn sovsen med Maizena en halv tilme før det er færdigt og bland godt.
  • Smag til med salt, peber og ingefær.
  • Pil kødet med 2 gafler i eller uden for sovsen.

Noter

Server med frisk pasta til.