Go Back

Mango lassi

En kold sommerdrik med mango og yoghurt.
Forb. tid2 minutter
Tilb. tid1 minute
Ret: Dessert, Drinks
Køkken: Indisk
Antal: 1 drink
Forfatter: Max Festersen Hansen

Equipment

  • Blender

Ingredienser

  • ½ Mango
  • 2 dl Neutral yoghurt
  • ½ spsk Honning
  • 1 knsp Salt
  • ½ tsk Kardemomme
  • tsk Sort citronpulver evt. citronskal
  • Isterninger efter behov

Sådan gør du

  • Skræl mango. Tip: Pil skind løst, og skær ind til kernen, og skær derefter kødet af langs kernen, mens du skærer mod midten.
  • Blend først isterninger, i en seperat kop.
  • Tilføj alle øvrige ingredienser til en kop og blændt indholdet sammen.
  • Tilfjøj det blendede is til lassi miksturen og blend det kort sammen.

Noter

En halv mango er træls at skrælle, så overvej at lave dobbelt portion med en ven.