Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Kartoffelpandekager
Ret:
Forret, Hovedret, Morgenmad
Antal:
1
eller 2 portioner
Forfatter:
Lone
Ingredienser
Forret/frokost
750
g
Kartofler
1
lille
Løg
1
spsk
Mel
2
Æg
1½
tsk
Salt
Frisk kværnet peber
Olie
Evt.
Bacon tern
Hovedret/brunch
1½
kg
Kartofler
2
Løg
2
spsk
Mel
4
Æg
3
tsk
Salt
Frisk kværnet peber
Olie
Evt.
Bacon tern
Sådan gør du
Riv kartoflerne og løg groft.
Tryk al væden fra.
Rør æg, salt, peber og mel sammen.
Tilsæt kartoflerne og evt. bacon.
Varm olien på panden og sæt små toppe af dejen på panden og tryk dem lidt flade.
Steges gyldenbrun.
Steg evt. en stor.