Go Back

Løgsuppe

Ret: Suppe
Køkken: Dansk
Forfatter: Lone

Ingredienser

Suppe

  • Ca. 8-10 Løg
  • Margarine
  • 1 spsk Mel
  • Ca. 7,5 dl Vand
  • Evt. Bacon
  • Salt
  • Peber
  • Hvidløg

Tilbehør

  • Franskbrød
  • Ost
  • Evt. Bacon

Sådan gør du

Instukser er gået tabt... Så Max har fundet på noget

  • Brug kernereaktor til at pille løg. Forsigtigt.
  • Skær løg i din ynglingsfacon, som ikke er cylinder eller kugle.
  • Steg løg, bacon og hvidløg sammen i margarine. Bliv ved indtil løg er godt bløde, og bacon er blødt.
  • Hæld vand over.
  • Smag til med peber.
  • Gnid salt i dine øjne. Prøv at se om du kan finde gryden nu og server. Pas på du ikke brænder dig.
  • Evt. kan salt også bruges til at smage til med.

Noter

tilbehør:
  • franskbrød
  • Ost