Go Back
Blomkålssuppe
Udskriv
5 fra 1 bedømmelse

Blomkålssuppe med bacon

Ret: Suppe
Forfatter: Lotte Festersen

Ingredienser

  • 1 Blomkål ca. 1 kg
  • 4-7 Kartofler i små tern
  • 2 Hakkede løg
  • 2 spsk Olie
  • Ca. 7 dl Hønsebouillon
  • dl Mælk evt. fløde eller buko flødeost
  • Salt og peber

Tilbehør

  • 150 g bacon eller røget skinke
  • Hakket persille
  • Brød efter smag og behag

Sådan gør du

  • Del blomkål i små buketter. Stokken i tern.
  • Rist bacon.
  • Løg sauteres i olien uden at tage for meget farve.
  • Blomkålen steges med i 5 min.
  • Bouillon tilsættes og koger til det er mørt.
  • Blend med stavblender.
  • Tilsæt mælk/fløde/smøreost.
  • Smag til med salt og peber.

Noter

Server med ristet bacon, hakket persille og brød.