Go Back

Chokoladekage med kokosglasur

Ret: Kage
Forfatter: Lotte Festersen

Equipment

  • Portionen passer til en mellem str. bradepande.

Ingredienser

  • 4 Æg
  • 360 g Sukker
  • 180 g Mel
  • Lidt Salt
  • 1 tsk Bagepulver
  • 2 tsk Banillesukker
  • 5 spsk Kakao
  • 150 g Meget blødt smør

Glasur

  • 300-400 g Flormelis
  • 2 spsk Kakao
  • 5-6 spsk Kokos
  • 1 spsk Smør
  • Kogende vand til konsistensen passer

Sådan gør du

  • Æg og sukker piskes hvidt og skummende.
  • Øvrige ingredienser tilsættes.
  • Bages 20-25 min. ved 200°.

Glasur

  • Alle ingredienser blandes sammen med det kogende vand - obs. ikke for meget vand, konsistensen skal være lidt tyk i det.