Go Back

Appelsinkage

Bliver bedre af at stå……….hvis man da kan lade den stå!
Ret: Kage
Køkken: Sønderjysk
Forfatter: Lone

Ingredienser

Dej

  • 250 g Margarine eller smør Flydende marg. = 1½ dl
  • 250 g Sukker
  • 250 g Mel
  • 3 Æg

Koges sammen og hældes over den færdige og endnu varme kage:

  • 1 kop sukker ca. 1-1½ dl

Saft af

  • 2 Appelsiner
  • 1 Citron

Sådan gør du

  • Margarine og sukker piskes godt sammen.
  • Æg og mel piskes skiftevis i.
  • Dejen hældes i springform og bages ca. 40-50 min. v. 175 gr.
  • Saften hældes nu over den varme kage.

Noter

Til mellem stor bradepande, har jeg brugt dobbelt portion!
 
Bliver bedre af at stå……….hvis man da kan lade den stå!